Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitotoiminta

Kivikylän jokaiselle hevoselle otetaan yksi hoitaja, jonka tehtäviin kuuluu esimerkiksi hevosen hoito ja pieni liikutus. Hoitajana saat myös kilpailla hoitsullasi tallin omissa, sekä ulkopuolisissa kilpailuissa. Hoitaminen tapahtuu kirjoittamalla tarinoita hoitokirjaan tai piirtämällä kuvia touhuilusta hepan kanssa. Toiminnasta saat virtuaalieuroja, joilla voit ostaa itsellesi tai hevosellesi jotain tallikaupastamme Equestrian Prosta. Hoitajaksi voit hakea laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen vieraskirjaan.

Hoitajien kaapit

Yksityishevoset

Yksityistallin valmistuttua Kivikylään otetetaan kymmenen yksityishevosta. On hyvä, jos yksityishevosella on sivut valmiina, mutta sivuttomille hevosille tehdään tietenkin sivut. Yksityisen hevosen omistajalta ei vaadita tarinoiden kirjoittelua taikka kuvien piirtämistä, vaan tallivuokra maksetaan kuittaamalla maksu kuukausittain kuittilaatikkoon. Tarinointi ja piirtely on kuitenkin sallittua, ja tapahtuu yksäreiden hoitovihkoon. Voit tuoda yksityishevosen täyttämällä tämän.

 

Kilpailut ja tapahtumat:

Kivikylässä järjestetään joskus kilpailuja ja muita tapahtumia. Useimmiten kilpailut ovat villejä, ja tapahtumiin voi osallistua kuka vaan. Kilpailut järjestetään useimmiten maneesissa, mutta sään salliessa myös ulkokentällä päästään kisailemaan.

Tulevat:

 

 

Menneet:

Maastoretki 17.3

 

Kasvatus

Silloin tällöin Kivikylään saattaa tupsahtaa varsa jos toinenkin, vaikka varsinaista kasvatustoimintaa ei ole. Pyrimme saamaan varsoista mukavaluonteisia hevosia lajiin kuin lajiin.

Tallin kaikki orit ovat siitoskäytössä, mutta vain piirretyille tammoille. Jos joku oreistamme vaikuttaa sopivalta tammallesi, kysy lisää vieraskirjassa!

Kivikylässä syntyneet varsat

t/o/r | Nimi | Isä | Emä | Rotu | Omistaja

 

 

 

 

©2020 Kivikylä - suntuubi.com