Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päätalli

Punainen latomaiseen rakennukseen rakennettu talli pitää sisällään lähemmäs kolmekymmentä tilavaa karsinaa. Päätallin kaikki karsinat ovat tarkoitettu Kivikylän omille hevosille. Tallin toisesta päädyssä on tilava satulahuone, jossa kaikkien tuntihevosten varusteet ja muut tavarat ovat välillä siistissä ja välillä vähemmän siistissä järjestyksessä, kaiken kuitenkin löytää suhteellisen helposti. Päätalli on remontoitu kokonaan vuonna 2017, jolloin sinne rakennettiin uudet karsinat ja ylisille tehtiin hoitajien oleskelutila.

Yksityistalli

Yksityistalli on hieman pienempi rakennus päätällin vieressä, jossa on kymmenen karsinaa yksityishevosille, punainen tämäkin. Yksityistallista löytyy pesukarsina, varustehuone sekä oleskeluhuone sohvineen, jääkaappineen ja mikroineen. Yksityistalli on hieman vanhempi, joka näkyy erilaisina karsinoina. 

Tarhat ja laitumet

Tarhausjärjestys

Tarha 1 Ariel, Rosa
Tarha 2 Poju, Juro
Tarha 3 Sebe, Jätkä
Tarha 4 Tom, Devil

Hiekkapohjaisia kahden hevosen pikkutarhoja Kivikylästä löytyy kymmenen, isompia puoliksi ruohopohjaisia laitumia kolme ja pihattoja yksi.

 

 

Maneesi

Kivikylään valmistui 2017 kesällä tilava maneesi, joka on mahdollista jakaa kahteen osaan. Maneesista löytyy kaikki tarpeellinen estetolpista vesimattoon.

©2020 Kivikylä - suntuubi.com